3 Mart 2021 burç yorumları!

3 Mart 2021 burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor.

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

3 Mart Çarşamba günü Ay tüm gün Akrep burcunda ilerliyor olacak. Ortak paylaşımların ile ilgili konular öne çıkıyor. Gün boyunca zihinsel gerginliklerin söz konusu olabilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Ay tam karşıt burcun olan Akrep'te ilerliyorken ikili ilişkilerinde sıra dışı konular söz konusu olabilir. Etrafındaki kişilerden güzel destekler alabilirsin.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sağılığınla ilgili konular bugünlerde hassaslaşabilir. Ay Küçülen ay fazında ilerlerken yaptıklarını sunman açısından güzel fırsatlar sunuyor.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Aşk hayatında sürpriz gelişmeler Venüs ile Uranüs arasındaki önemli bir açı ile bu durumu ortaya çıkabilir. Gün içinde cömert kişilerden alacağın destekler hayli değerli olacaktır.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Evinle ilgili konular gün içinde öne çıkıyor olacak. Akşam saatlerine doğru aşk hayatında çok istediğin bir şeyin olduğuna şahit olup çok sevinebilirsin.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Beklenmedik gelişmeler gün boyunca öne çıkabilir. Ne zamandır gerçekleştirmek istediğin bir şey ile ilgili önemli sonuçlar elde edecek olman akşam saatlerinde moralini yükseltebilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Parasal konularının öne çıktığı bugünlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerine doğru daha kendinle kalman gereken enerjiler var.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Ay Çarşamba günü boyunca senin burcunda ilerliyor olacak. Akşam saatlerinde hissiyat olarak önemli farkındalıklar yaşayabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Arka planda kalmış konuların Çarşamba günü boyunca öne çıkarak zihinsel anlamda seni meşgul edebilir. Akşam saatlerinde cömert bir tanıdığının desteği hayli önemli olacaktır.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu gece arkadaşlarından alacağın bazı haberler hem şaşırtıcı hem de zihinsel açıdan zorlayıcı olabilir. Akşam saatlerinde ise istediğin şeyler için önemli bir destek buluyorsun

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sıra dışı konular gece saatlerinde seni şaşırtacak olabilir. Kariyer hayatına ilişkin konular kafanı kurcalayacak olabilir. Ay Küçülen ay fazında ilerlerken yaptıklarını sunman açısından güzel fırsatlar sunuyor.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Uzak akrabalarından alacağın haberler senin adına şaşırtıcı olabilir. Cömert bir el bugün seni çok mutlu edebilir. Hissiyatının hayli güçlü olacağı bir gündesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler