24 ŞUBAT 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

24 ŞUBAT 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

24 ŞUBAT KOÇ BURCU YORUMLARI

Sabah saatlerinde eviniz, yuvanız veya ailenizle ilgili konular gündemde olurken, önemli karar veya adımlardan uzak durmalısınız. Öğle sonrasında aşk ve tutkular öne çıkarken egoların yaratabileceği problemlere dikkat etmelisiniz.

24 ŞUBAT BOĞA BURCU YORUMLARI

Bugün sabah saatlerinde iletişimle, ulaşımla, yolculuklarla ilgili konularda tedbirli davranmanız gerekebilir. Öğle sonrasında ailenizle ilgili konular gündemde, duygularınızı abartmadığınızdan emin olmalısınız.

24 ŞUBAT İKİZLER BURCU YORUMLARI

Sabah saatlerinde maddi konularda daha ihtiyatlı davranmanız gerekebilir. Öğle sonrasında ise iletişim, haberleşme konularında hassas davranabilirsiniz ancak aksaklıklar karşısında zihninizi çok yorup yıpratmadığınızdan emin olmalısınız.

24 ŞUBAT YENGEÇ BURCU YORUMLARI

Sabah saatlerinde Ay burcunuzda ilerlerken iddialı tutumunuzu koruyabilirsiniz ancak bununla birlikte kontrolünüz dışında kalabilecek durumlara dikkat etmelisiniz. Öğle sonrasında maddi konuların getireceği stres daha çok duygusal kaynaklı olabilir.

24 ŞUBAT ASLAN BURCU YORUMLARI

Sabah saatlerinde unutkanlığa, sakarlığa özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Öğle sonrasında Ay burcunuza ilerlediğinde girişimlerinize hız verebilir, cesaret ve özgüvenle hareket edebilirsiniz.

24 ŞUBAT BAŞAK BURCU YORUMLARI

Sabah saatleri sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça aktif geçebilir, ancak paylaşımlarınızda kontrolünüz dışında olabilecek durumları göz ardı etmemelisiniz. Öğleden sonra ise daha sessiz sakin, kendi halinizde olmayı tercih edebilirsiniz ancak bastırılmış duyguların getirebileceği strese dikkat.

24 ŞUBAT TERAZİ BURCU YORUMLARI 

Bugün sabah saatleri öğleden sonrakinden çok farklı şartlarda olabilir. Sabah iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündemdeyken gözden kaçabilecek durumlara ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra ise renkli ve sosyal bir gündem sizi bekliyor.

24 ŞUBAT AKREP BURCU YORUMLARI

Öğle sonrasından itibaren gökyüzü değişiyor ve Ay Aslan burcuna ilerliyor. Hedefleriniz, planlarınız konusunda kararlı, odaklı bir tutum içinde olabilirsiniz. Hırs ve azminizle dikkat çekebilirsiniz.

24 ŞUBAT YAY BURCU YORUMLARI

Öğle sonrasından itibaren uzaklarla ilgili konular, yabancılar ve yurt dışı bağlantılar yaşamınıza çok daha hâkim olabilir. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak konusunda ısrarcı davranabilirsiniz.

24 ŞUBAT OĞLAK BURCU YORUMLARI

Sabah saatlerinde ilişkilerde dalgalanmalara, kontrol dışı durumlara dikkat etmek ve akışta kalmak gerekebilir. Öğle sonrasında ise özellikle kıskançlık ya da aşırı sahiplenme gibi olumsuz duyguları yumuşatmanız gerekebilir.

24 ŞUBAT KOVA BURCU YORUMLARI

Öğle öncesinde sağlığınıza, beslenmenize, ihmal ve rahatsızlıklara daha çok dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra ise ikili ilişkilerde daha hassas ve özenli bir tutum içinde olmanız gerekebilir, eşiniz veya sevgilinizle daha çok ilgilenebilirsiniz.

24 ŞUBAT BALIK BURCU YORUMLARI

Bugün sabah saatlerinde aşk konusunda daha rahat ve akışta bir tutum içinde olmanızda fayda olabilir. Öğle sonrasında Ay burç değiştirdiğinde detaylar, incelikler konusunda takıntılı davranmamaya dikkat etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler