24 Ocak, Para, Tuğla, Tapınak

24 Ocak, Para, Tuğla, Tapınak

N Gazete yazarı Alp Tufan'ın yeni yazısı...

İyi bir hafta sonu diliyorum sevgili okuyucularım.24 ocak bu tarih ülkemiz için çok önemli bir tarih.
Neden?
24 ocak 1980 ekonomik kararları,bu kararlar ile ülkemizin ikame ekonomisinden çıkıp küresel ekonomiye açılış yaptığı tarih.
Süleyman Demirel hükümetinin başbakan müsteşarı rahmetli TURGUT ÖZAL beyi CUMHURBAŞKANLIĞINA kadar taşıyan güç,o küresel sermayenin ülkemiz içine girişini açan TURGUT beye hediyesidir o makamlara kadar gelmesini sağlayan güçlü LOKOMOTİFİ olmuştur.
Tabi bu küresel gücün ülkemiz ,çevre ülkeler ORTADOĞU dünyamız üstündede hedefleri stratejik olarak vardı.
Bu hedeflere ulaşması içinde tüm ülkeler içinde GRAYDER gibi önünü açıcak yapılar olması gerekli, onlar bunlarıda oluşturmuş.
Ne yapıyorlar bu küresel gücün menfaatlerini bozan her kesimi yıldırıp,korkutup öldürüyorlar bu şebekeleri ile.
Nasıl bir örgüt kısaca beyaz yakalı kamu ve özel sektör çıkışlı temiz bir yapının en altında her türlü kirli mafya konuları ile uğraşan bir örgütlenme.
24 ocak 1993 ülkemizin aydınlığı şerefli ve namuslu akademisyen yazar şehit UĞUR MUMCU beyefendiyi evinin önünce arabasına binip anahtarı çalıştırması ille aracı ile havaya uçuruyorlar.
Ben şahsım bir kaç ay önceden böyle bir hadiseyi bekliyordum.
Neden?
Şehit MUMCU bu hadiseyle karşılaşmadan önce TRT1 televizyonunda APO ve PKK ile ilgili bir tartışma programında aslında kendiside bunu söylemek istemedi ama dayanamayıp sinirlenince bunlar ağzından çıktı.
Beyler,Beyler siz ARAMCO petrol kartelinin kozmik odalarındaki ORTADOĞU planlarını bir bilseniz CİA planlarının bunlar kadar önemli olmadığını anlarsınız dedi.
İçimden dedim,bitti.
Hadisenin polisiye yanına girmiyorum,sadece şunu söylüyorum,Şehit mumcunun eşi GÜLDAL hanımın ve kardeşi Ceyhan beyin devletin kapısından dönerken TUĞLA çekemezlermiş kelimelerini basına anlatmalarından bugüne geldiğimizde tuğla çekmeyince cinayet ve ihanet duvarı yıkılmadı ama bu yüzden yakında devlet yıkılabilir neden AYDINLIK yüzler yok edildi.
24 ocak 2001 yer diyarbakır merkez,yıllarca devlete küsmüş kinlenmiş diyarbakır halkına yeniden devletin gülen yüzünü götürmüş devlet ile halkı barıştırmış terör örgütlerine aman vermeyen devletin hizmetini halkın ayağına taşımış şerefli bir emniyet müdürü GAFFAR OKKAN müdürü ve arkadaşlarının diyarbakır merkezde tarihin en sofistike suikasti ile hunharca şehit edilmesi..
Bu konuyu TRT1 televizyonunda TANIKLAR programında GAFFAR OKKAN suikasti fiminde seyredin muhakkak,çünkü büyük ölçüde senaryo doğru kaleme alınmış.
Birde TV NET televizyonu sayın CEM KÜÇÜK beyin yaptığı KOMPLO TEORİSİ programında GAFFAR OKKAN suikastini benim ALP TUFAN anlatımımla izleyebilirsiniz.
Bu memleketin ekmeğini suyunu içtiniz etrafa söylüyorsunuz SAKARYA’daki çiftliklerinizden, YEŞİLYURT’taki kulüplerden elimizi taşın altına koyduk diye anlatın şu TUĞLALARI,TAPINAKLARI millet anlasın ,ama nerde o yürek zincir kopar çünkü yapamazsınız.
24 OCAK..........!
Saygılarımla,
Alp Tufan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler