22 MART 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

22 MART 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

22 MART KOÇ BURCU YORUMLARI 

Aileyle ilgili konuların ağırlığını biraz daha fazla hissedeceğiniz bir gün olabilir. Aksiyona geçmek için sabırsız olabilirsiniz. Kontrolü elden kaybetmemeye dikkat zira enerjik bir günde olabilirsiniz.

22 MART BOĞA BURCU YORUMLARI 

Merak duygunuzun yüksek olduğu bir günde etrafınızla sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Komşu ve kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Ticari konular, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili tedbirli davranmalısınız.

22 MART İKİZLER BURCU YORUMLARI 

Maddi işler, sorumluluklar gündeme gelirken, bütçeniz, paranızla ilgili konularda ihtiyatı elden bırakmamalısınız. Ani ve hızlı alışverişler yapabileceğiniz bir günde aşırı duygusal davranmamaya gayret etmelisiniz.

22 MART YENGEÇ BURCU YORUMLARI 

Ay bugün burcunuzda ilerlerken kendinizi biraz daha rahat ve iyi hissedebilirsiniz özellikle ilişkiler açısından. Hayatınızın kontrolünü daha fazla elinizde hissederken, ilişkilerinizde söz sahibi bir tutum içinde olabilirsiniz.

22 MART ASLAN BURCU YORUMLARI 

Çevrenizde çalkantılı bir gündem hüküm sürerken siz biraz daha arka ve geri planda durmayı tercih edebilirsiniz. Ancak dalgınlığa, unutkanlığa, gözden kaçabilecek detaylara her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlığınızı da ihmal etmeyin.

22 MART BAŞAK BURCU YORUMLARI 

Sosyal yönden hareketli gündeminiz sizi ortak hedeflere itebilir. Arkadaşlarınızla daha yakın olabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz ancak iletişimden ve egolardan kaynaklanabilecek problemlere dikkat etmelisiniz.

22 MART TERAZİ BURCU YORUMLARI 

Duygularınızı göstermekten kaçınmayacağınız bir gün olabilir. Hedef ve planlarınıza odaklanmaya çalışabilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınız önem kazanırken organize olmakta zorlanmayabilir, zamanı yerinde kullanabilirsiniz.

22 MART AKREP BURCU YORUMLARI 

Hareketli bir günde, spora ağırlık verebilirsiniz, yolculuk veya gezilere katılabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu daha fazla ortaya koymak, sınırlarınızı ve ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz.

22 MART YAY BURCU YORUMLARI 

Ortak maddi konularda güven unsuru ve egoların kendini daha çok göstereceği bir günde olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz ve sakin davranmanız gerekiyor. Ani strese, gerginliklere dikkat etmelisiniz.

22 MART OĞLAK BURCU YORUMLARI

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Karşınızdaki kişiyi anlamak için çaba sarf etmelisiniz. Ortak konulara, işlere yatkın olabilir, kendinizi karşınızdakine göre uyumlayabilirsiniz.

22 MART KOVA BURCU YORUMLARI

Bugün ilgilenmeniz ve uğraşmanız gereken detaylar, ufak tefek işler oldukça hareketli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Gündelik rutinleriniz, çalışma ortamınız ve uğraşlarınız açısından çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz.

22 MART BALIK BURCU YORUMLARI

Aşkın, sevginin hükmettiği bir gün olabilir. İstek ve beklentileriniz bugün çok daha ön planda olurken, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, özgün yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler