2020'de En Çok Haber Olan YouTuber'lar!

2020'de En Çok Haber Olan YouTuber'lar!

2020 yılında en çok haber konusu olan YouTuber'ların listesini açıkladı. Zirveye ise geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Enes Batur yerleşti.

ENES BATUR, ZİRVEYE YERLEŞTİ

Yayınladığı videolarla adını geniş bir kısma duyuran 14 milyondan fazla abonesi bulunan Enes Batur 4 bin 824 habere konu olarak listenin 1. sırasında yer aldı. Batur, geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirmiş ve olayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

ORKUN IŞITMAK, İÇERİKLERİYLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Listenin 2. sırasında ise bin 731 haberle Orkun Işıtmak geldi. 8 milyondan fazla abonesi bulunan Işıtmak, Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu Exxen platformunda 'Şanslı mı Şanssız mı? isimli bir program sunacak.

BARIŞ ÖZCAN, 3. OLDU

Listenin 3. sırasında ise bin 423 haberle sanat, tasarım ve teknoloji konularında içerikler hazırlayan Barış Özcan geldi. Yayınladığı videolarla sık sık trend listesinde yer alan Özcan'ın YouTube'da 4,93 milyon abonesi bulunuyor.

OĞUZHAN UĞUR VE BURAK ŞAHİN DE LİSTEDE YER ALDI

YouTube'da BaBaLa TV kanalında ünlü isimleri ağırlayarak eğlenceli videolar hazırlayan Oğuzhan Uğur, bin 366 habere konu olarak listenin 4. sırasına yerleşti. Onu ise bin 111 haberle Burak Şahin takip etti.

6. SIRADA FURKAN YAMAN, 7. SIRADA BERKCAN GÜVEN

Yaklaşık 7 yıldır YouTube'daki kanalına videolar yükleyen Furkan Yaman'ın YouTube'da 3 milyon 440 bin abonesi bulunuyor. Listede 6. sıraya yerleşen Yaman, 887 habere konu olurken 1 milyonu aşkın okunma sayına ulaştı. Sosyal medya ve Youtube üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin karşısına çıkan Berkcan Güven, 7. sırada kendine yer buldu. 878 habere konu olan Güven'in 4 milyon abonesi bulunuyor.

8 VE 9'UNCU SIRADA KAFALAR'IN İKİ İSMİ VAR

Kafalar YouTube kanalının iki ismi 8 ve 9'un sıraya yerleşti. 7 milyondan fazla abonesi bulunan kanalın üç isminden Bilal Hancı 642 haber konu oldu. Fatih Yasin ise 632 habere konu olup 1 buçuk milyona yakın okunma sayısına ulaştı.

URAS BENLİOĞLU 10. SIRADA YER ALDI

İlk YouTuber'lardan sayılan ve geçtiğimiz aylarda içerisinde çekim aletlerinin olduğu aracığıyla stüdyoya giderken aracı alev alan Uras Benlioğlu, 564 haberde yer alarak listenin 10'uncusu oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya