2.2 milyar dolarlık servet nasıl paylaşılacak?

2.2 milyar dolarlık servet nasıl paylaşılacak?

ABD'li reality yıldızı Kim Kardashian'ın, rapçi eşi Kanye West'te açacağı boşanma davası için bir çıkış planı olduğu iddia edildi.

Kardashian'ın 2.2 milyar dolarlık servetin paylaşımında tüm ailesi için adil olacak bir çözüm bulmak üzere mali müşavirlerle görüştüğü bildirildi.

Kim Kardashian ve rap şarkcısı eşi Kanye West, bir süredir boşanma haberleriyle gündemde yer alıyor. Kim Kardashian’ın hem kendisi hem de Kanye West için adil olan bir boşanma anlaşması hazırlamak için mali danışmanlarla konuştuğu öne sürüldü. 40 yaşındaki Kardashian’ın 2.2 milyar dolarlık servetin paylaşımında tüm ailesi için adil olacak bir çözüm bulmak üzere mali müşavirlerle görüştüğü bildirildi.

Us Weekly’ye konuşan bir kaynak, “Kim, Kanye’nin tüm finans kaynaklarını ve mülklerini bölünmeye hazır hale getirdi, bu herkes için çok adil bir anlaşma. Kim, resmi olarak davayı açtığı zaman her şey hazır durumda olacak” dedi.

Ünlü çiftin evliliği, geçen yıl Kanye’nin Twitter’da Kim ve annesi hakkında yazdıklarından sonra sarsılmıştı. Kim o zaman bu durumun Kanye’nin bipolar bozukluğundan kaynaklığını açıklamıştı.

2014 yılında evlenen çiftin 4 çocuğu var.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler